APQ El
INDUSTRIELEKTRIKER

Vi lovar inte att du kommer att hoppa ur sängen på morgonen. Men du kommer definitivt ha roligt på jobbet.

Jobba hos oss

VI SÖKER INDUSTRIELEKTRIKER!

Vi söker nu efter industrielektriker som vill vara med och utveckla vår industrisida. Hos oss kommer du inte bara möta spännande utmaningar och använda både din skicklighet och kompetens. Du blir även en del av ett fantastiskt gäng som verkligen är lojala, tydliga, snabba och inriktade på att vinna tillsammans som ett lag.

Har du erfarenhet som industrielektriker sedan något år tillbaka? Sök då tjänsten redan idag!

ARBETSBESKRIVNING

Dina arbetsuppgifter består av förebyggande och avhjälpande el- och automationsarbeten. Det innefattar driftsättning och arbete med frekvensstyrningar samt service och reparationsarbeten. Du arbetar också dagligen med förbättringsarbeten för utveckling av befintlig maskinpark.

Rollen ställer krav på att du som söker har:

  •  Erfarenhet av felsökning
  •  Kunskap om styr- och reglerteknik 
  •  PLC-kunskap 
  •  El-teknisk utbildning (lägst gymnasienivå)
  •  Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  •  El teknisk ritningskunskap

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad elektriker gärna med några års erfarenhet som industrielektriker och är initiativrik, ser vad som behövs göras för att optimera arbete. Vi ser gärna att du värderar noggrannhet och inte lämnar något ogjort. Du är strukturerad och vill ha ordning och reda omkring dig. Framförallt så är du positiv och serviceinriktad och förstår värdet av att ge hög service till kunden.

FRÅGOR

Frågor om tjänsten, kontakta, Mikael Olsson på mikael.olsson@apqel.se, 0701–685650.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till ansokan@apqel.se 

ApQ är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning, tele/data, brand/säkerhet samt elservice. Vår breda kompetens gör att vi kan ta oss an mycket komplexa projekt med full kontroll på projektledning och kvalitet. Dessutom vågar vi tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet. Vi har mer än 300 kompetenta specialister i Skåne och Stockholm och vi engagerar oss i alla projekt oavsett storlek, samarbetsform och entreprenadtyp. Vi är certifierade att installera inbrottslarm, och brandlarm, licensierade fibersvetsare och har en egen konstruktionsavdelning för tele och säkerhet. Och dessutom är vi specialister på belysningsstyrningar och licensierade på bland annat KNX.

Välkommen in med din ansökan!