APQ El
Projektledare

Vi lovar inte att du kommer att hoppa ur sängen på morgonen. Men du kommer definitivt ha roligt på jobbet.

Jobba hos oss

Vi söker nya projektledare!

Vill du arbeta med en grupp jordnära människor med bra sammanhållning som brinner för sitt arbete? Vill du vara med och fortsätta utveckla ett av regionens största och kompetenta elinstallationsföretag? I så fall är ApQ något för dig!

På ApQ har vi många spännande och utvecklande projekt framför oss. Vi söker därför fler projektledare till våra kontor runt om i Skåne. Hos oss kommer du inte bara möta spännande utmaningar och använda både din skicklighet och kompetens. Du blir även en del av ett fantastiskt gäng som verkligen är lojala, tydliga, snabba och inriktade på att vinna tillsammans som ett lag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare kommer du arbeta inom våra huvudområden installation och service av elektriska system, belysningssystem, säker kraftförsörjning samt tele och säkerhetssystem för alla typer av byggnader och lokaler. Som projektledare trivs du i rollen att var den drivande faktorn som ser till så att de uppsatta målen nås. Din affärsmässighet i kombination med ditt naturliga sätt att bemöta kunden gör att du har lätt att skapa goda relationer med våra kunder. Du är resultatorienterad och har stor vana av ekonomisk styrning och uppföljning.

Vem är du?

Vi söker dig som är ordningsam och har lätt för att kommunicera och skapa förtroende hos kunder och andra personer i din omgivning. Du är en driven, ambitiös person som är intresserad av att ta ett stort ansvar för både din egen, medarbetares och företagets utveckling. Du brinner och arbetar hårt för att slutföra dina projekt på ett bra sätt inom givna tidsramar.

Vi ser att du har en bakgrund som elektriker och minst 3 års erfarenhet som projektledare.

Goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som är inne i en expansiv fas där det händer mycket och vi har flera spännand och utmanande projekt framför oss. Vi erbjuder en tjänst i ett av regionens ledande elinstallationsföretag samt ett fritt och utvecklade arbete med stora möjligheter till personlig utveckling.

Frågor

Frågor om tjänsten, kontakta oss via e-post på ansokan@apqel.se

Ansökan

Skicka din ansökan till ansokan@apqel.se 

ApQ är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning, tele/data, brand/säkerhet samt elservice. Vår breda kompetens gör att vi kan ta oss an mycket komplexa projekt med full kontroll på projektledning och kvalitet. Dessutom vågar vi tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet. Vi har mer än 300 kompetenta specialister i Skåne och Stockholm och vi engagerar oss i alla projekt oavsett storlek, samarbetsform och entreprenadtyp. Vi är certifierade att installera inbrottslarm, och brandlarm, licensierade fibersvetsare och har en egen konstruktionsavdelning för tele och säkerhet. Och dessutom är vi specialister på belysningsstyrningar och licensierade på bland annat KNX.

Välkommen in med din ansökan!