APQ El
Arbeta hos oss
Säkerhetstekniker

Jobba hos oss

Vi söker säkerhetstekniker!

Vi lovar inte att du kommer att hoppa ur sängen på morgonen. Men du kommer definitivt ha roligt på jobb!

På ApQ har vi många spännande och utvecklande projekt framför oss. Vi söker därför säkerhetstekniker till vår avdelning i Malmö. Hos oss kommer du inte bara möta spännande utmaningar och använda både din skicklighet och kompetens. Du blir även en del av ett fantastiskt gäng som verkligen är lojala, tydliga, snabba och inriktade på att vinna tillsammans som ett lag.

Är du en erfaren tekniker med elektrikerbakgrund som söker en spännande utmaning? Då ska du söka tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som säkerhetstekniker hos ApQ kommer du arbeta både självständigt och tillsammans med andra för att leverera med kundens bästa i fokus. Våra projekt inkluderar allt från service, nyproduktion till ombyggnader av bostäder, kontor, sjukhus och skolor.  Arbetsuppgifterna varierar och inkluderar både små och stora uppdrag. Du ansvarar för att planera, samordna och utföra installationer enligt erhållna rutiner och gällande regler.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med ECY-certifikat samt några års vana att arbeta som tekniker/driftsättare för brand- eller säkerhetssystem. Som säkerhetstekniker hos oss är det viktigt att du är en person som alltid vill leverera arbeten av högsta kvalitet och med ett gediget säkerhetstänk. Du är också ansvarstagande, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga, körkort är ett krav.

Frågor

Frågor om tjänsten, kontakta oss via e-post på ansokan@apqel.se

Ansökan

Skicka din ansökan till ansokan@apqel.se

ApQ är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning, brand och säkerhet samt el service. Vår breda kompetens gör att vi kan ta oss an mycket komplexa projekt med full kontroll på projektledning och kvalitet. Dessutom vågar vi tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet. Vi har mer än 300 kompetenta specialister i Skåne och Stockholm och vi engagerar oss i alla projekt oavsett storlek, samarbetsform och entreprenadtyp. Vi är certifierade för inbrottslarm, brandlarm, CCTV och fibersvetsare samt att vi har en egen konstruktionsavdelning för tele, brand och säkerhet.