APQ El
PROJEKTLEDARE SÄKERHET

Vi lovar inte att du kommer att hoppa ur sängen på morgonen. Men du kommer definitivt ha roligt på jobbet.

PROJEKTLEDARE SÄKERHET

VI SÖKER fler PROJEKTLEDARE säkerhet!

Vill du arbeta med en grupp jordnära människor med bra sammanhållning som brinner för sitt arbete? Vill du vara med och fortsätta utveckla ett av regionens största och kompetenta installationsföretag? I så fall är ApQ något för dig!

På ApQ har vi många spännande och utvecklande projekt framför oss. Vi söker därför projektledare till vårt kontor i Malmö. Hos oss kommer du inte bara möta spännande utmaningar och använda både din skicklighet och kompetens. Du blir även en del av ett fantastiskt gäng som verkligen är lojala, tydliga, snabba och inriktade på att vinna tillsammans som ett lag.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare säkerhet kommer du arbeta på vår säkerhetsavdelning där våra huvudområden är installation och service av brand och säkerhetssystem för alla typer av byggnader och lokaler. Som projektledare trivs du i rollen att var den drivande faktorn som ser till så att de uppsatta målen nås. Din affärsmässighet i kombination med ditt naturliga sätt att bemöta kunden gör att du har lätt att skapa goda relationer med våra kunder. Du är resultatorienterad och har stor vana av ekonomisk styrning och uppföljning. Du kalkylerar på projekten, skriver offerter och ser till att material köps in på ett kostnadsoptimerat sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är ordningsam och har lätt för att kommunicera och skapa förtroende hos kunder och andra personer i din omgivning. Du är en driven, ambitiös person som är intresserad av att ta ett stort ansvar för både din egen, medarbetares och företagets utveckling. Du brinner och arbetar hårt för att slutföra dina projekt på ett bra sätt inom givna tidsramar.

Vi ser att du har erfarenhet av brand och säkerhetssystem samt en bakgrund som elektriker och erfarenhet som projektledare.

Goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi är ett företag som är inne i en expansiv fas där det händer mycket och vi har flera spännande och utmanande projekt och avtal framför oss. Vi erbjuder en tjänst i ett av regionens ledande elinstallationsföretag samt ett fritt och utvecklade arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Förmåner som vi erbjuder är tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar.

Frågor

Frågor om tjänsten, kontakta oss via e-post på henrik.malm@apqel.se

Ansökan

Skicka din ansökan till henrik.malm@apqel.se 

ApQ är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning, tele/data, brand/säkerhet samt elservice. Vår breda kompetens gör att vi kan ta oss an mycket komplexa projekt med full kontroll på projektledning och kvalitet. Dessutom vågar vi tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet. Vi har mer än 300 kompetenta specialister i Skåne och Stockholm och vi engagerar oss i alla projekt oavsett storlek, samarbetsform och entreprenadtyp. Vi är certifierade att installera inbrottslarm, cctv, brandlarm och utrymningslarm. Vi är licensierade fibersvetsare och har en egen konstruktionsavdelning för tele och säkerhet. Och dessutom är vi specialister på belysningsstyrningar och licensierade på bland annat KNX.

Välkommen in med din ansökan!