APQ El
ApQ_omoss
Om oss

Vi leder dig rätt

En omfattande sjukhusentreprenad, en kraftanläggning eller ett passersystem? Oavsett projektets storlek är kvalitet det viktiga för oss. Att planera noggrant, att ha koll på detaljerna och att se problemen innan de uppstår. Att hålla tidplaner och budgetar. Kort sagt, att ha styr på projektet och lösa uppgiften. Och eftersom vi har både kompetens och resurser inom alla områden kan vi ge dig ovärderlig input redan under projekteringsfasen. Vi leder dig rätt. Från start till mål.

ApQ_AndreasQvarfort
Andreas Qvarfort, VD och grundare

Kraften har varit med oss sedan år 2000

I det långa perspektivet är det inte så många år sedan vi startade. Men å andra sidan har vi vuxit desto snabbare. Så snabbt faktiskt, att vi av Dagens Industri blev utsedda till Årets gasellföretag i regionen 2006, 2008, 2010 och 2011 utsåg Affärsvärlden och Ahrens Rapid Growth oss till det snabbast växande företaget i Sverige. 

I dag är vi 300 kompetenta specialister som arbetar i Skåne och i Stockholm. Vi har en mängd fantastiska projekt bakom oss, bland annat sjukhus, arenor, kommersiella fastigheter, skolor, bostadsområden, MAX IV och kraftanläggningar, men även otaliga mindre entreprenader.
Så vad är då hemligheten bakom vår framgång? 

Det är faktiskt ingen hemlighet. För när man kombinerar kompetenser från kraft, el, tele och säkerhet, anställer människor som brinner för sitt yrke, har full kontroll på projektledning och kvalitet och dessutom vågar tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet, då märks det på resultatet, både när det gäller kvalitet, ekonomi och tid. Och då blir det lätt så att man ringer oss igen, nästa gång det är viktigt att det blir bra. 

Pröva själv, så får du se.