APQ El
head
El

Lyckade installationer är en ledningsfråga.

Projektledning är avgörande för att upprätthålla kvalitet, tidsramar och budget. Och vi har några av branschens vassaste projektledare, om vi får säga det själva. Vi förverkligar projektet utifrån dina krav och behov, oavsett vilken samarbetsform du väljer – partnering, samverkansentreprenad, totalentreprenad eller generalentreprenad.

ApQ_el
ApQ_el

SAMLAD KOMPETENS

Vi kan ge dig en genomtänkt lösning där vi tar hand om allt från konstruktion till genomförande. I och med att vi har en samlad kompetens inom kraft, el, belysning och tele/data/säkerhet kan vi levererar kraftfulla helhetslösningar. Men det gör också att vi snabbt kan ge dig svar på vad som fungerar.

HELHETSGREPP

Tack vare våra erfarna och kompetenta projektledare ser vi till att hela entreprenaden samordnas på ett optimalt sätt. De gränsdragningsproblem som lätt uppstår när flera olika entreprenörer är inne försvinner helt, eftersom vi har både erfarenhet och resurser inom alla områden.

SPECIALKOMPETENS

Vi har även kompetens inom konstruktion och hittar smarta lösningar till ett bra pris med hög kvalitet som möter dina krav. Dessutom har vi specialkompetens inom bland annat belysningsberäkning, belysningsstyrning, KNX, energibesparingsberäkningar/LCC-beräkningar, Styr & Regler, mätinsamlingssystem och att arbeta i EX-klassade miljöer.