APQ El
KRAFTELEKTRIKER

Vi lovar inte att du kommer att hoppa ur sängen på morgonen. Men du kommer definitivt ha roligt på jobbet.

Jobba hos oss

Vi söker kraftelektriker!

På ApQ Power har vi många spännande och utvecklande projekt framför oss. Vi söker nu efter kraftelektriker som vill vara med och utveckla vår kraftavdelning framåt. Hos oss kommer du inte bara möta spännande utmaningar och använda både din skicklighet och kompetens. Du blir även en del av ett fantastiskt gäng som verkligen är lojala, tydliga, snabba och inriktade på att vinna tillsammans som ett lag.

Har du erfarenhet inom kraftinstallationer och ställverksmontage sedan något år tillbaka? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som kraftelektriker hos ApQ Power kommer du arbeta självständigt med att leverera med kundens bästa i fokus. Du arbetar som en del i ett team som är företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningar ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna består av installation av högspänningsanläggningar, ställverk, reservkraft samt service.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker gärna med några års erfarenhet som kraftelektriker. Som person är du noggrann och har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i att vara en del av ett team. Framförallt så är du positiv och serviceinriktad och förstår värdet av att ge hög service till varje kund.

Frågor

Frågor om tjänsten, kontakta oss via e-post på ansokan@apqel.se

Ansökan

Skicka din ansökan till ansokan@apqel.se 

ApQ är ett installationsföretag med kunskap och erfarenhet inom kraft, el, belysning, tele/data, brand/säkerhet samt elservice. Vår breda kompetens gör att vi kan ta oss an mycket komplexa projekt med full kontroll på projektledning och kvalitet. Dessutom vågar vi tänka i nya banor när det kommer till lösningar och effektivitet. Vi har mer än 300 kompetenta specialister i Skåne och Stockholm och vi engagerar oss i alla projekt oavsett storlek, samarbetsform och entreprenadtyp. Vi är certifierade att installera inbrottslarm, och brandlarm, licensierade fibersvetsare och har en egen konstruktionsavdelning för tele och säkerhet. Och dessutom är vi specialister på belysningsstyrningar och licensierade på bland annat KNX.

Välkommen in med din ansökan!